KMO Services

Antropos

- website en hosting

- hosted file, mail en backup server

 

http://www.antropos-coaching.eu

 

Clean Contractors nv

Clean Contractors nv is een firma in de schoonmaaksector met een 90-tal werknemers. Sinds jaren staat TIPPS bvba in voor de ondersteuning van het netwerk, servers en randapparatuur.  Teneinde te besparen op licenties werd geopteerd voor een volledige open source back-end van de servers voor file- print- en mailservers. 

Tal van projecten werden in de loop der jaren uitgevoerd met open source producten zoals MySQL en Apache webserver voor intranet applicaties voor de helpdesk en automatisering van bepaalde business processen. 

Aan de gebruikers worden tal van mogelijkheden aangeboden om het werken op verschillende plaatsen mogelijk te maken door middel van beveiligde verbindingen naar kantoor vanop de bedrijfslaptops via wireless, internet vpn, webmail en dergelijke meer.

TIPPS bvba zorgt voor een pro-actieve monitoring van alle systemen zodat eventuele herstellingen kunnen worden uitgevoerd voor er problemen ontstaan.

Het ontwikkelen en hosten van de website is tevens een TIPPS realisatie.

website : www.cleancontractors.be  

 

Probam nv

Probam nv is een firma in de bouwsector met een 35-tal werknemers. Sinds jaren staat TIPPS bvba in voor de ondersteuning van het netwerk, servers en randapparatuur.  Teneinde te besparen op licenties werd ook hier geopteerd voor een volledige open source back-end van de servers voor file- print- en mailservers. 

Tal van projecten werden in de loop der jaren uitgevoerd met open source producten zoals MySQL en Apache webserver voor intranet applicaties voor de helpdesk en automatisering van bepaalde business processen. Tevens zijn er lopende projecten om open source nog verder door te voeren om het hele kantoor gebeuren met open source te implementeren om zodoende de licentiekost tot bijna niet bestaande te reduceren.

Probam nv draagt het ISO 9001:2000 certificaat  en TIPPS bvba werkt nauw samen met Probam nv om tegemoet te komen aan de strenge eisen van dit ISO certificaat op vlak van IT.

Aan de gebruikers worden tal van mogelijkheden aangeboden om het werken op verschillende plaatsen en werven mogelijk te maken door middel van beveiligde verbindingen naar kantoor vanop de bedrijfslaptops via wireless, internet vpn, webmail en dergelijke meer.

TIPPS bvba zorgt voor een pro-actieve monitoring van alle systemen zodat eventuele herstellingen kunnen worden uitgevoerd voor er problemen ontstaan.

Het ontwikkelen en hosten van de website is tevens een TIPPS realisatie. 

 

website : http://www.probam.be 

 

 

 

 

Vilicus

Vilicus is een vastgoed beheersfirma met een 5-tal werknemers.

TIPPS bvba staat in voor de setup en onderhoud van het computer netwerk. Vilicus maakt gebruik van opensource server software en windows Clients. TIPPS verzorgt ook de domain en email hosting en de configuratie van de mail clients.

De systemen van Vilicus worden door TIPPS  gemonitord zodanig dat problemen pro-actief worden opgemerkt.