Services voor KMO's

Zarafa Email Server

 Zarafa : 'Groupware' email server

Voor klanten die net iets meer functionaliteit nodig hebben in hun bedrijf dan een eenvoudige email, raden wij aan om Zarafa te gebruiken.

Een greep uit de functies van Zarafa :

 • group email
 • 100% outlook interoperabiliteit, voor mensen die MS Exchange gewoon zijn, u ziet geen verschil, enkel aan de prijs
 • outlook getrouwe web interface
 • group calender functies en caldav/ical
 • public folders
 • support voor mobile devices
De volledige functionaliteit opsommen is natuurlijk ver buiten het bereik van dit artikel, neem een kijkje op de site van Zarafa !

Wij bieden de verkoop, installatie en onderhoud van uw Zarafa server aan binnen uw bedrijf, alsook een hosted solution zodanig dat u niet moet investeren in hardware.

 

Bedrijf/Kantoor automatisatie

TIPPS bvba is verzorgt de ontwikkeling van applicaties op maat. Integratie van bepaalde business processen in uw bestaande of nieuwe informatica. Bestaat het nog niet dan schrijven we het. Contacteer ons voor meer informatie! Ontwikkeling op verschillende platformen: OpenOffice Starbasic, C, C++, Java, J2EE, PHP, Visual Basic, Mysql, Oracle, etc
 

OpenOffice integratie

U heeft ongetwijfeld reeds gehoord van OpenOffice. Vandaag kan OpenOffice reeds meer dan 100 miljoen downloads op zijn palmares zetten. 100 miljoen mensen kunnen niet verkeerd zijn! Echter van vandaag op morgen overstappen van een commercieel office pakket naar OpenOffice is  natuurlijk niet vanzelfsprekend.

Daarom heeft TIPPS bvba zich gespecialiseerd in de omschakeling van het veelgebruikte MS Office naar  OpenOffice.

MS Office macro's zijn voor eenvoudige dingen ook bruikbaar in OpenOffice. Voor de meer complexe macro's of access programma's is TIPPS in staat deze probleemloos om te zetten naar OOBasic, de macro taal die bij OpenOffice zit.

Bestaande databases in access worden probleemloos overgezet naar MySQL of OpenOffice Base, kortom, u verliest niets aan functionaliteit, maar wel het prijskaartje van de licentie.

OpenOffice is in staat om standaard in MS Office formaat bestanden op te slaan, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw correspondenten die nog op Microsoft draaien, uw bestanden niet kunnen lezen. 

 

Linux Mail Server

Heeft u nood aan een centrale email server, zonder dat u daarvoor een dure software oplossing wil gebruiken? Linux Mailserver biedt de oplossing! 

Lees meer...

 

Office Netwerk Installatie / Support

Algemeen netwerkbeheer
 • algemeen netwerk beheer onsite of via remote assistance
 • oplossen van problemen op uw bestaand computernetwerk
 • uitbouwen van uw reeds bestaand of nieuw computernetwerk
 • Wij leveren advies over het aankopen van de juiste hardware¬†
 • Installeren en configureren van uw server software (Linux en Windows)
 
Meer artikelen...