Industrie

Op de ICT markt gaat vaak veel geld verloren aan complexe oplossingen die vaak niet naar behoren werken of niet optimaal benut worden, waardoor verschillende efficientie- en qualiteitsproblemen de kop op steken. Onze gestandaardiseerde aanpak met Open Source producten zoals linux, onze diepgaande ervaring en "keep it simple" methodologie leiden tot een hoge qualiteit en gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Open source evolueert de dag van vandaag heel snel heeft de 'industry standard' reeds lang bereikt. Grote producenten van middleware en databases zoals SAP, ORACLE zijn hiervan reeds jaren overtuigd. Daarom is het onze filosofie dat Open Source zijn plaats ook verdient op de KMO-markt. Open Source software is gebaseerd op standaarden, dat garant staat voor een vlekkeloze integratie met Microsoft frontend-systemen.

Kantoor

Ondertussen gaat het veel verder dan enkel infrastructuur. Stilaan is opensource software ook klaar om op de desktop gebruikt te worden. Naarmate software firmas hun prijzen in de hoogte jagen wordt er meer en meer naar office alternatieven uitgekenen. Het alternatief vandaag is : OpenOffice.org.

TIPPS bvba is gespecialiseerd in migraties van commerciele office platformen naar OpenOffice.org door middel van veel research, actieve ontwikkeling op het OpenOffice platform en praktische ervaring. Bijkomend voordeel is dat op OpenOffice.org ontwikkelde applicaties naadloos over te dragen zijn over de 3 courante besturings systemen van vandaag : Windows, Linux en Apple, uw investering in OpenOffice ontwikkeling wordt dus beschermt indien u wenst over te stappen op een ander computersysteem.

 

Kijk in onze rubriek referenties voor een greep uit onze klanten waar wij met succes OpenSource implementeerden om te beantwoorden aan hun ICT noden.