Kantoor producten

Logopedie Online

Logopedie Online is een cloud administratie programma voor logopedisten onder beheer van TIPPS bv. U vindt alle relevante informatie hierover terug via de website https://logopedie-online.be.

Een proefperiode van 45 dagen is gratis, je kan onmiddelijk registreren via deze link.

 

Postwizard

 Post Wizard is een programma voor automatisatie van uitgaande briefwisseling. Ideaal indien uw kantoor uit meerdere vennootschappen bestaat maar ook voor kleine ondernemingen. Met postwizard kan u eenvoudig uw adressen van al uw correspondenten beheren, maar ook templates van uw brieven of faxen.

De brieven of faxen worden automatisch voorzien van referentienummers, adres, aansprekingen, commentaren en nog veel meer. Er wordt ook voor gezorgd dat de 'ondergetekenden' gekend zijn per vennootschap met de gepaste afsluitende groeten. Support voor verschillende talen.

De brieven worden vervolgens automatisch gestockeerd in een database waarin men gemakkelijk kan zoeken achteraf.

Postwizard is door TIPPS ontwikkeld als uitbreiding op OpenOffice.org en maakt enkel gebruik van gratis open source software. Dit maakt dat PostWizard werkt op Windows, Linux en Apple zodanig dat uw investering beschermd blijft indien u wenst over te schakelen op een ander systeem op een bepaald moment.

Download de flyer !

  • Uw secretariaat bespaart tijd door de automatische opmaak
  • dossiernummers opzoeken behoort tot het verleden
  • u levert altijd professioneel ogende documenten van constante kwaliteit naar uw correspondenten
  • urenlang zoeken naar brief X behoort tot het verleden
  • bescherming van investering via opensource

 

Interesse? Neem gerust contact op. Wij zullen met plezier bij U een demonstratie komen geven van wat PostWizard voor uw administratie kan betekenen.