Services voor KMO's

Electronic Engineering

Wij ontwikkelen, testen en bouwen uw specifiek toestel in functie van de toepassing. Onze projecten zijn microcontroller gestuurd met specifieke software op maat voor uw toepassing. Onze werkdomeinen zijn voornamelijk interfacing, controllers en sturingen, data collection. Bijkomende software voor de interfacing naar de computer wereld indien nodig kan ook ontwikkeld worden op maat.

Contacteer ons voor meer informatie.

 

Bedrijf/Kantoor automatisatie

TIPPS bvba is verzorgt de ontwikkeling van applicaties op maat. Integratie van bepaalde business processen in uw bestaande of nieuwe informatica. Bestaat het nog niet dan schrijven we het. Contacteer ons voor meer informatie! Ontwikkeling op verschillende platformen: OpenOffice Starbasic, C, C++, Java, J2EE, PHP, Visual Basic, Mysql, Oracle, etc
 

OpenOffice integratie

U heeft ongetwijfeld reeds gehoord van OpenOffice. Vandaag kan OpenOffice reeds meer dan 100 miljoen downloads op zijn palmares zetten. 100 miljoen mensen kunnen niet verkeerd zijn! Echter van vandaag op morgen overstappen van een commercieel office pakket naar OpenOffice is  natuurlijk niet vanzelfsprekend.

Daarom heeft TIPPS bvba zich gespecialiseerd in de omschakeling van het veelgebruikte MS Office naar  OpenOffice.

MS Office macro's zijn voor eenvoudige dingen ook bruikbaar in OpenOffice. Voor de meer complexe macro's of access programma's is TIPPS in staat deze probleemloos om te zetten naar OOBasic, de macro taal die bij OpenOffice zit.

Bestaande databases in access worden probleemloos overgezet naar MySQL of OpenOffice Base, kortom, u verliest niets aan functionaliteit, maar wel het prijskaartje van de licentie.

OpenOffice is in staat om standaard in MS Office formaat bestanden op te slaan, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw correspondenten die nog op Microsoft draaien, uw bestanden niet kunnen lezen. 

 

Linux Mail Server

Heeft u nood aan een centrale email server, zonder dat u daarvoor een dure software oplossing wil gebruiken? Linux Mailserver biedt de oplossing! 

Lees meer...

 

Office Netwerk Installatie / Support

Algemeen netwerkbeheer
  • algemeen netwerk beheer onsite of via remote assistance
  • oplossen van problemen op uw bestaand computernetwerk
  • uitbouwen van uw reeds bestaand of nieuw computernetwerk
  • Wij leveren advies over het aankopen van de juiste hardware¬†
  • Installeren en configureren van uw server software (Linux en Windows)
 
Meer artikelen...